Voorstellen

Ineke (Houder en invalkracht)

Hallo, mijn naam is Ineke Sunito-Dengkeng. Ik woon in Den Haag samen met mijn man, Langga, en onze 3 zonen, Aiden, Benno en Makai. Ik ben opgegroeid in Indonesië met veel kippen, honden, poezen en schilpadden die rondlopen in de tuin, omringd door mango-, ananas-, papayabomen en nog veel meer. Mijn ouders namen mij vaak mee op avontuur in de natuur. Ik droomde er altijd van om een huis te hebben met veel kinderen en hun ook net zo’n mooie kindertijd te geven als die ik heb gehad. Ik ben dankbaar dat mijn droom een werkelijkheid mag worden, kinderopvang Iens Huisje. Tijdens en na het afronden van mijn HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik in verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Na 12 jaar werkervaring als pedagogisch medewerkster ben ik er klaar voor om een eigen kinderopvang te starten. Mijn missie is dat ik trots kan blijven zijn op Iens Huisje en dat het een opvang is waar ik met vol vertrouwen mijn eigen kinderen zou brengen. Ik wens alle kinderen en ouders/verzorgers een prettige tijd toe in Iens Huisje.

Langga (Houder)
Hallo, mijn naam is Erlangga Sunito, ik ben geboren en opgegroeid in Jakarta, Indonesië. Tijdens mijn studietijd in Nederland ontmoette ik mijn vrouw, Ineke, en nu wonen we samen in Den Haag met onze 3 zonen, Aiden, Benno en Makai.
Na 10 jaar als diplomatiek medewerker bij culturele zaken bij de Ambassade van Indonesië in Den Haag te hebben gewerkt en daarna nog een jaar bij de Menken Keuken in Sassenheim, heb ik besloten om mijn baan op te geven om het team van Iens Huisje te kunnen versterken.
Mijn rol in Iens Huisje is het werken aan de zakelijke aspecten van het bedrijf zodat Ineke zich meer kan focussen op de pedagogische kanten en missie en visie van Iens Huisje.
Ik vind het erg leuk en heb er veel zin om samen met mijn vrouw en het team van Iens Huisje de visie en missie van Iens Huisje als kleinschalige, groene, persoonlijke en betrouwbare kinderopvang te manifesteren en te behouden.
Lucy (Team “Maan”)
Hallo allemaal! Ik ben Lucy en in totaal werk ik zo´n 8 jaar in de kinderopvang. Sinds 1 jaar werk ik met heel veel plezier bij Iens huisje kinderopvang. Een kleinschalige kinderopvang, waar het contact met de ouders en kinderen op nummer 1 staat. Dit maakt het heel persoonlijk en leer je de ouders en kinderen echt kennen en vertrouwen.
Wat ik zo leuk en bijzonder vind aan Iens huisje, is dat we dagelijkse uitstapjes maken waardoor de kinderen nog meer kennis maken met het natuur en het buiten spelen.
Door dit alles vind ik het heel mooi en leuk dat ik een klein deeltje uit mag maken van hun wereld. Om de kinderen te mogen begeleiden in hun ontwikkeling op een speelse wijze en ze te mogen op zien groeien tot zelfverzekerde en liefhebbende personen.
Elly (Team “Maan”)
Mijn naam is Elly Quist, getrouwd met Bert. 2 zoons: Tom, Aron en 2 dochters: Lize en Sarah. Vanaf mijn achttiende tot m’n dertigste heb ik in de kinderopvang gewerkt. Er is veel veranderd in die tijd. Wat het zelfde is gebleven is de onbevangenheid, enthousiasme en het ‘groot’ willen worden van de kinderen. Na een paar jaar thuis te zijn geweest voor mijn gezin ben ik in de wijkzorg gaan werken. Makkelijk te combineren. Met in mijn achterhoofd ooit weer terug te gaan naar de kinderopvang. Na 12 jaar werden de kriebels zo groot dat ik de sprong terug heb gewaagd. Ik kwam bij Iens Huisje en het voelde meteen als een thuis. Kleinschalig, heerlijk met de bakfiets erop uit, goed contact met de ouders zodat we op èèn lijn zitten. Het blijft bijzonder en boeiend om het opgroeien van kinderen van dichtbij mee te maken. Het is nooit saai, ik haal er zoveel energie uit en ga altijd met een glimlach weer naar huis. Ik kan zeggen: Iens Huisje is niet mijn werk, maar mijn tweede thuis. En dat tweede thuis gun ik jullie kindje ook!
Zalinda (team huisje “Maan”)
Mijn naam is Zalinda en werk sinds September 2020 bij Iens Huisje. Voordat ik hier heen kwam had ik net mijn diploma gehaald. Ik deed de opleiding pedagogisch medewerker op het ROC mondriaan. Ik heb veel ervaring opgebouwd bij al mijn stageplekken. Toen ik voor het eerst bij iens huisje kwam werd ik met open armen ontvangen. De kids vonden het leuk om naar me toe te komen. Ik heb zo’n goede band gekregen met de kids, collega’s en ouders. De band die ik heb vind ik super fijn. Ik voer graag gesprekjes met de kids en ouders.
Elke dag maken we een tripje naar de speeltuin of naar het bos etc. Dit vinden de kinderen zo leuk. We doen zoveel mogelijk met de kids en hebben dan ook wel altijd wat te doen op de dag. Elke dag ontdekken we wel is wat nieuws. Dat maak het zo leuk en spannend. Mijn doel is om de kinderen te begeleiden waar het nodig en om plezier te maken. Zodat de kinderen elke dag met een goed gevoel weer naar huis gaan. Het moet ten slotte als een tweede thuis voelen voor hun!!
Wilma (team huisje “Zon”)
Hallo, mijn naam is Wilma Steenkist. Ik woon in Den Haag samen met mijn man Fred. Samen hebben wij 2 dochters Giovanna en Lisetta en zijn wij in het rijke bezit van 3 kleinkinderen Giana en Levi en sinds november ’22 Evie. Ik hou van dansen, koken, lezen, tuinieren, wandelen, knutselen en muziek.

Vroeger werkte ik als secretaresse bij diverse instanties, maar heb ik altijd iets met kinderen gedaan, bij scouting, oppastante, op school als knutsel-/voorleesmoeder of als zwemjuf. In 2002 ben ik de PABO gaan doen om toch echt met kinderen te kunnen werken. Vanaf 2007 heb ik gewerkt als leerkracht op de Prinses Ireneschool in Den Haag. Ik heb gewerkt met peuters, kleuters, groep 4 en 7. Sinds 2014 was ik in een samenwerkingsverband met Jongleren bij een peutergroep gedetacheerd. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met peuters. Die onbevangenheid en nieuwsgierigheid van de kinderen, maar toch ook zorgen voor de veiligheid van waaruit het kind van alles kan ontdekken. En mijn liefde voor natuur overbrengen op de kinderen, alle jaren heb ik allerlei dieren mee naar school gesleept. Kikkerdril, vlinders, lieveheersbeestje, wormen, slakken en zelfs spinnen (tot ergernis van mijn collega’s). Heerlijk knutselen, voorlezen, liedjes zingen, dansen, spelen en dan ook nog wat leren. Wat wil een kind nog meer?

Vanaf november ’22 maak ik deel uit van het team Zon van bij Ien’s huisje en daar heb ik geen moment spijt van. Het contact met ouders en kinderen is heel open.
De huiselijke sfeer en de gezelligheid met de kinderen, je mag er zijn wie je bent. En het dagelijkse uitje. Waar willen we naar toe? We gaan naar het bos, de speeltuin, de kinderboerderij, de bibliotheek, het strand, het tuincentrum of de Vogelkelder. We knutselen, lezen, dansen, spelen binnen of in de tuin en we kijken naar de natuur om ons heen. We gaan samen tuinieren in de moestuin.
Zo ontdekken onze kinderen de wereld om hen heen, dat gun je toch ieder kind.