De Huisjes

Het huisje van Ineke

Iens Huisje is een opvang waar liefdevol met elkaar wordt omgegaan, waar ieder kind uniek is, waar er tijd is voor persoonlijke aandacht. Er wordt positief naar het leven gekeken, aandacht voor de mooie dingen. Waar genoten wordt van kleine en grote dingen. Samen lachen, samen spelletjes doen, de klank van een muziekinstrument bewonderen, hand in hand een kringetje maken om samen te zingen, gezellige eetmomenten hebben aan een gedekte tafel, met liefde voor de planten en de kippetjes zorgen in onze achtertuin. En als wij op avontuur buiten het huisje willen, leggen wij onze picknickmand klaar in de bakfiets, onderweg bewonderen wij de voertuigen. Lekker de natuur in, blote voeten in het zand, onze haren uitwaaien in de wind, kleine dieren spotten, de zonneschijn op onze huid voelen of de regendruppels. Van de seizoenen genieten want ieder seizoen is uniek. Met z’n allen op avontuur want iedereen is een levensgenieter.

Over Iens Huisje

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich vertrouwd en veilig voelt in ons huisje. Zo kan ieder kind zichzelf zijn en vervolgens nieuwe dingen durven leren. Wij willen ieder kind een dosis zelfvertrouwen meegeven voordat het naar school gaat zodat het sterk in zijn schoenen staat om een nieuwe levensfase binnen te gaan.

De ruimtes zijn zo huiselijk mogelijk ingericht. De speelruimte is een woonkamer die de creativiteit en de fantasie van de kinderen stimuleert. Er is binnen een grote eettafel die met aandacht gedekt wordt voor de lunch. In de tuin staat een picknicktafel waar wij even rustig, met een beker thee of water en een gezonde snack of koekje, kunnen genieten van de buitenlucht en de zonneschijn.
Bent u benieuwd hoe het er van binnen uitziet en wilt u de sfeer komen proeven? Vraag een rondleiding aan via 06-39866303 of info@ienshuisje.nl

Huisje “Maan” in Loosduinen
Loosduinse Hoofdstraat 76
2552 AK Den Haag

Huisje “Zon” in Vruchtenbuurt
Appelstraat 167
2564 EE Den Haag

Impressie

Neem contact op met Iens Huisje